Menu
Cosul meu

Pompa de spalat cu presiune Husqvarna PW 460

Pompa de spalat cu presiune Husqvarna PW 460
Pompa de spalat cu presiune Husqvarna PW 460
Nou -9 %
Pompa de spalat cu presiune Husqvarna PW 460
Pompa de spalat cu presiune Husqvarna PW 460

Producator: Husqvarna

Model: PW 460


  O mașină de spălat cu presiune ridicată, foarte mare și puternică, cu un design robust și adecvat, construit pentru cele mai grele sarcini de curățare. Pompa de alamă cu pistoane ceramice asigură o durabilitate excepțională. Mânerul Low Force activează declanșatorul cu mai puțin efort și mai mult confort pentru mâna ta. Motorul cu inducție asigură o performanță sigură, în timp ce mânerul de transport din aluminiu facilitează transportul. Mașina de curățat cu presiune electrică PW 460 dispune, de asemenea, de cuplare rapidă a furtunului, roți mari și robuste pentru o mai bună tracțiune și o lance de pulverizare lungă, adaugă experienței. Două funcții pivotante, pentru reglarea duzei și conectarea rapidă, previn dificultățile. Depozitarea accesoriilor la bord, tamburul furtunului și stocarea cablurilor de alimentare fac funcționarea eficientă. Două duze sunt incluse.

Presiune maximă 160 bar
Flux de apă 470-520 l / h
Puterea nominală 2400 W
Lungimea furtunului 15 m

Cap de pompă de alamă
Capul de pompă suplimentar durabil este realizat din alamă, ceea ce reduce la minimum riscul de rupere și asigură o performanță excepțională pe termen lung.
Pistoane acoperite cu ceramică
Pistoanele acoperite cu ceramică sunt o caracteristică profesională care face funcția și funcționarea și mai fiabile și prelungește durata de viață a mașinii.
Furtun de înaltă presiune armat din oțel
Furtunul flexibil de înaltă presiune este consolidat cu oțel pentru a vă oferi o durabilitate suplimentară, o manevrare ușoară și o durată de viață prelungită a produsului.
Grip de forță mică
În această funcție proiectată ergonomic, activarea declanșatorului este ajustată perfect pe degete. Aceasta înseamnă mai puțin efort și mai mult confort pentru mâna ta, în special în timpul utilizării îndelungate.
Tambur cu furtun
Cistern de detergent intern
Maner telescopic din aluminiu
Motor de inducție 
Control de presiune
Mânerul de transport al aluminiu
Modă dublă și conectare rapidă
Role ridicate și robuste
Lance de pulverizare lungă
Depozitare a cablului de alimentare cu eliberare rapidă
Lance rotativă

Pompa de spalat cu presiune Husqvarna PW 460
2.899 LEI
3.199 LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: PW 460

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.