Menu
Cosul meu

Aspirator Husqvarna WDC 220

Aspirator Husqvarna WDC 220
Aspirator Husqvarna WDC 220
Nou -19 %
Aspirator Husqvarna WDC 220
Aspirator Husqvarna WDC 220
Producator: Husqvarna
Model: WDC 220

`Aspirator Wet & Dry, construit pentru a oferi performanța și durabilitatea de care aveți nevoie pentru a face față aproape orice fel de murdărie, praf, deversare și resturi. Turbina puternică și fiabilă, controalele intuitive, depozitarea inteligentă și eliminarea ușoară fac ca mașina să fie pregătită pentru curățarea durabilă de zi cu zi. WDC 220 este un produs de curățare compact și ușor de utilizat, cu filtru PET lavabil, un mâner de ridicare inteligent pe container și un design robust. Este foarte convenabil de utilizat pentru multe sarcini de zi cu zi.

Capacitatea containerului 20 l
Puterea nominală 1000 W
Flux de aer 3600 l / min
Max. vid 210 mbar

Cartuș filtrant PET lavabil
Filtrul a fost dezvoltat pentru o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă costuri de întreținere mai mici pentru dvs. Același filtru este utilizat atât pentru aplicații umede cât și uscate și asigură performanțe ridicate de filtrare.

Curățarea semiautomatică a filtrelor
Curățați ușor și rapid cartușul de filtrare prin impulsuri de aer invers. Folosind sistemul de curățare semi-automat, obțineți o productivitate ridicată cu timpul de oprire redus.

Mâner de ridicare a containerelor
Mânerul de ridicare face golirea recipientului super ușoară. Pur și simplu deconectați partea superioară și aruncați conținutul.

Tuburi de extensie din aluminiu


Aspirator Husqvarna WDC 220
890 LEI
1.099 LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: WDC 220

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

Etichete: Aspirator , Husqvarna , WDC220
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.