Menu
Cosul meu

Aspirator Husqvarna WDC 325L

Aspirator Husqvarna WDC 325L
Aspirator Husqvarna WDC 325L
Nou -13 %
Aspirator Husqvarna WDC 325L
Aspirator Husqvarna WDC 325L
Producator: Husqvarna
Model: WDC 325L

Aspirator Wet & Dry, construit pentru a oferi performanța și durabilitatea de care aveți nevoie pentru a face față aproape orice fel de murdărie, praf, deversare și resturi. Turbina puternică și fiabilă, cu o capacitate mai mare, controale intuitive, depozitare inteligentă și eliminarea ușoară fac ca mașina să fie pregătită pentru curățarea dură de zi cu zi. Curățătorul vine cu multe funcții inteligente și puternice, cum ar fi controlul de viteză variabil, priza aparatului și adaptorul scule electrice. WDC 325L îndeplinește cerințele clasei de praf L, în care nu este permis mai mult de 1% din praful extras să treacă din filtru.

Flux de aer
3700 l / min
Max. vid
235 mbar
Capacitatea containerului 25 l
Puterea nominală 1000 W

Cartuș filtrant PET lavabil
Filtrul a fost dezvoltat pentru o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă costuri de întreținere mai mici pentru dvs. Același filtru este utilizat atât pentru aplicații umede cât și uscate și asigură performanțe ridicate de filtrare.
Priză cu pornire / oprire automată
Funcția start / stop se activează automat la conectarea unei scule electrice. Aspiratorul continuă să funcționeze la cinci secunde după oprire pentru a goli complet furtunul de aspirație de praf.
Control variabil al vitezei și pornire ușoară
Aspirația poate fi adaptată la instrumentul utilizat, precum și la reducerea nivelului de zgomot atunci când nu este necesară o putere completă. Pornirea moale evită vârfurile de tensiune, reduce riscul de siguranțe suflate.
Mâner de ridicare a containerelor
Mânerul de ridicare face golirea recipientului super ușoară. Pur și simplu deconectați partea superioară și aruncați conținutul.
Tuburi de prelungire din aluminiu Roți stabile
Aspirator Husqvarna WDC 325L
1.389 LEI
1.599 LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: WDC 325L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

Etichete: Aspirator , Husqvarna , WDC 325L
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.